Tur jau tas tuvojas, rudens aukstumiņš, bet mūs tas nebaida, jo mums ir Bermudu Divstūris ar traki karstām dziesmām.

Viena no tām, grupas jaunais karstums – „1002 Arābu Naktis”.  Par šo dziesmu Tu vari nobalsot mūsu mājas lapā www.muzikalabanka.lv.

Šodien, plkst. 14:05, Bermudu Divstūris būs pie mums studijā, lai sasildītu mūs visus un pastāstītu par gaidāmajiem jaunumiem.

Videoklips ieturēts arābu labākajās tradīcijās - tajā Bermuda Divstūra dalībnieki un seksīgās dvīnes, apvilkuši tuvajiem austrumiem raksturīgos apģērbus, viesojas harēmā, kūpina ūdens pīpi, jāj ar kamieļiem, vienojas kopīgā dancī un zīmējas ar dārglietām.

"Sahārā bija daudz smiltis un maz ūdens. Sapratām, ka vairs uz turieni nebrauksim, jo tur ir tikpat karsts, cik karsti esam mēs un mūsu koncerti. Kamieļi tagad ir mūsu draugi. Rajons papildināts ar divām princesēm. Un, jā, mēs viņas atvedām uz Latviju. Vienu vārdu sakot, ko vēl var vēlēties no ceļojuma," savu komentāru par piedzīvojumiem tuksnesī snieguši brālēni.

 

Karsti ir šie brālēni, karstas ir viņu sirdis un karsta kļūs Latvijas Radio 2 studija. Un tik pat karsta būs mūsu šīs dienas rubrika, iespējams uzzināsi abu brālēnu karstākos ikdienas brīžus. :)

SEKO MUMS : muzikalabanka.lv, facebook.com, draugiem.lv, twitter.com  un Instagram.

 

Mīli tā, lai sajūt visi – Tava Muzikālā Banka!