Parakņājoies interneta resursu dzīlēs, varam atrast daudz vērtīga un pasmelt arī kādu sev noderīgu knifiņu no viņa dzīves gudrību pūra. Piemēram, pieneņu lapas esot jāmērcē ledus ūdenī, bet granātābols jātīra ūdens peldē; kad vāra kartupeļus, esot jāpieliek citrona daiviņa, turklāt ar to pēc tam jānoberž rokas, lai tiktu vaļā no ķiploku aromāta; vistas šķiņķītis esot jāsadala 4 daļās, lai šašliks nesarautos; garneļu čaulas nevajag izmest, bet sasaldēt, lai pēc tam pievienotu buljonam; lai avokado nepaliktu melns, tam esot jāpievieno olīveļļa, kuru savukārt jāpērk pēc iespējas tumšākā pudelē. Un tā kā laikam nebūs pārāk daudz tādu, kas gardu muti tiesās vārīta piena plēvi, tad katlā esot jāieklāj cepampapīrs. Kaut gan izrādās, ka „Michelin” restorānos piena plēve skaitoties tāda kā īpaša delikatese. Ne vien piena plēve, arī „Latvijas Dziesmu krātuves” viesis atrodams pasaules labāko restorānu ceļveža „Michelin” ieteicamo objektu sarakstā. Un, citējot šo ēdienu pasaules guru, vieta, kur viņš saimnieko „piedāvā modernu ēdienu izlasi ar patīkami nevainojamu pieeju, ļaujot iemirdzēties izcilas kvalitātes produktu garšām”.

Viņš ir viens no titulētākajiem un starptautiski godalgotajiem Latvijas šefpavāriem, arī televīzijas zvaigzne un rakstnieks. Savu pavārmākslas karjeru sācis, taisot ēst mazajām māsām un brālim, turpinājis Kandavas lauksaimniecības tehnikumā, kā teicamnieks absolvējis Informācijas sistēmu menedžmenta augstskolu. Viņš prot ne tikai meistarot knapas, savulaik radījis arī jaunu, savā vārdā nosauktu alus šķirni un savā vārdā nosauktu grāmatu par „Mūsdienu latvisko virtuvi”.

Latviešu mūzikas gardēžu garšas kārpiņas ar savām īpašajām dziesmām un stāstiem par tām lutinās restorāna, kura ēdiena raksturīgās īpašības esot „svaigums, sezonalitāte, aizrautība un mākslinieciskums”- „Entresol” saimnieks un šefpavārs Raimonds Zommers.