Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Vārda diena: Agija, Aldonis

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Latvijas Radio 4 īpašā programmā raidīs no Daugavpils pilsētas svētkiem

Sestdien, 8. jūnijā, no plkst. 8:00 – 18:00  Latvijas Radio 4 – Doma Laukums tiešraidē raidīs no Daugavpils pilsētas svētkiem. Īpašajā desmit stundu programmā LR4 klausītāji dzirdēs stāstus par Daugavpils sasniegumiem, pilsētas attīstību un sniegtajām iespējām, kā arī tikties ar iedvesmojošiem un aktīviem Daugavpils iedzīvotājiem, uzņēmējiem, kultūras darbiniekiem, jauniešiem un citiem, kuri nes pilsētas vārdu Latvijā un pasaulē.

„Latvijas Radio 4 komanda priecājas būt daļa no Daugavpils svētkiem un klātienē tikties ar mūsu klausītājiem. Izbraukuma studija un pārraides ārpus galvaspilsētas nav mūsu ikdiena – tas dod jaunas krāsas, pieredzi un neierastu saturu mūsu auditorijai. Mēs dodamies uz Daugavpili ar saukli Tava pilsēta. Mūsu komanda. Satikšanās. Programma ir veidota īpaši Daugavpilij un tam, lai mēs visai Latvijai varam izstāstīt par iespējām, zināšanām, enerģiju, iedvesmu, izklaidi un kultūras iespējām, kas piemīt šai pilsētai,” stāsta Latvijas Radio 4 vadītāja Ilona Madesova

No plkst. 8:00 ētera personības Andrejs Hutorovs, Natalja Meščerjakova un Alisa Orlova stāstīs par laika, telpas skaistuma kustības un naudas enerģiju. Plkst. 10:00 Juliana Žukovska, Viktorija Terentjeva un Vladimirs Ivanovs stāstīs par mūsdienu iespējām ģimenei, biznesam, karjerai, panākumiem un, protams, atpūtai. Par zināšanām, kuras mīt Daugavpils cilvēkos, kultūrā un zemē no plkst. 12:00 stāstīs Marina Kovaļova, Karina Važnaja, Andrejs Muravjovs un studijas viesi. Savukārt par pilsētas, novada, valsts un sabiedrības attīstību no plkst. 14:00 ar studijas viesiem sarunāsies Romans Šmeļovs, Jūlija Petrika un Marina Talapina. Dienas noslēgumā par iedvesmu, ko sniedz māksla, mūzika, teātris, dzeja un vēsture no plkst. 16:00 stāstīs Ilona Jahimoviča un Sergejs Kuzņecovs.

Latvijas Radio 4 izbraukuma studija Daugavpilī atradīsies pilsētas svētku epicentrā - Rīgas ielā pie Bruņurupuča.

Latvijas Radio 4 – Doma Laukums diennakts režīmā raida kopš 2002. gada 7. janvāra.  Radio programma skan krievu un citās mazākumtautību valodās, nodrošinot informāciju un analīzi par Latvijas politisko, sociālo, tautsaimniecības un kultūras dzīvi, mūziku un jaunatnes lietām. Saskaņā ar jaunākajiem Kantar TNS datiem, LR4 ik nedēļu sasniedz 181 tūkstoti klausītāju un pēc tirgus daļas ir trešais populārākais kanāls Latvijā mazākumtautību valodā raidošo radio staciju vidū.

 

Indra Zomerovska

Latvijas Radio Komunikācijas daļas

Galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: 28808589

E-pasts: indra.zomerovska@latvijasradio.lv