Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv aicina uz pikniku Likteņdārzā

Sestdien, 8. augustā Latvijas Radio 5 – Pieci.lv (Pieci.lv) aicina piedalīties ziedojumu akcijā „Top Latvijas Likteņdārzs!”, kurā Likteņdārza viesus dienas garumā gaidīs dažādas aktivitātes un „Piknikā kopā ar Latvijas Radio 5 – Pieci.lv” raisīsies sarunas ar šīs vietas apmeklētājiem.

Pieci.lv ētera balsis Karmena Stepanova un Aleksis Vilciņš no plkst. 17.00 rosinās klausītājus apmeklēt Likteņdārzu, kā arī piedalīties attālināti, ziedojot Lielā kalna izveidei un atgādinot, cik svarīga ir kopā būšana, gaidot Latvijas simtgadi.

Pieci.lv studijā, kas atradīsies Likteņdārza pļavā ārpus amfiteātra, un Pieci.lv ēterā līdz pat plkst. 23.00 būs dzirdamas intervijas ar pasākuma apmeklētājiem un mūziķiem Goran Gora, Kažu, Kārli Kazāku u.c., kuri uzstāsies koncertā „Top Latvijas Likteņdārzs!”. Pieci.lv piknikam pievienosies arī Latvijā ļoti svarīga persona – kura tā būs, uzzināsiet klātienē vai klausoties Pieci.lv tiešraidi! Piknika laikā ar Likteņdārza apmeklētājiem runāsim par visu latvisko, patriotismu, dzimtenes mīlestību un meklēsim idejas, kā visiem kopīgi sagaidīt mūsu valsts simtgadi 2018. gadā.

Plkst. 21.00 LTV1 sāksies koncerts „Top Latvijas Likteņdārzs”. Ziedojumu akciju vadīs LTV žurnālisti Aija Kinca, Jānis Geste un Pieci.lv ētera balss Magnuss Eriņš.

Atbalstīt akciju var, aizvedot maisiņu zemes uz Likteņdārzu un zvanot pa ziedojumu tālruni 90006381. Vairāk informācijas par akciju „Top Latvijas Likteņdārzs!” tīmekļa vietnē liktendarzs.lv.

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv ir jauniešu sabiedriskais medijs. Klausieties Pieci.lv radio uztvērējos – Rīgā 93.1 FM, Ventspilī 96.5 FM, Liepājā 102.1 FM, Valmierā 89.5 FM, Rēzeknē 103.8 FM, Daugavpilī 104.0 FM – internetā pieci.lv un bezmaksas mobilajā lietotnē. Par Pieci.lv programmas jaunumiem ir iespējams uzzināt sociālajos tīklos Facebook, Twitter, Instagram, YouTube un Draugiem.lv.

Foto: Liktendarzs.lv galerija