Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Latvijas prezidenta preses padomnieks būs Latvijas Radio programmu vadītājs Gusts Kikusts

Latvijas Radio Ziņu dienesta programmu vadītājs Gusts Kikusts turpmāk pildīs Latvijas Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa preses padomnieka amata pienākumus.

G.Kikusts strādājis Latvijas Radio 12 gadus un bijis informatīvi analītiskās programmas „Labrīt”, dienas ziņu un apskata vadītājs un redaktors. Gusts 2004. gadā ar izcilību absolvējis Latvijas Universitāti, iegūstot sociālo zinātņu maģistra grādu komunikācijas zinātnē, savukārt 2003. gadā ar izcilību iegūts maģistra grāds mākslās Lankasteras Universitātes (Lielbritānija) un Centrāleiropas Universitātes (Ungārija) programmā „Kultūra un sabiedrība”.  

Latvijas Radio Ziņu dienesta vadītāja Mirdza Lele raksturo savu kolēģi: „Gusts Kikusts ir augstas raudzes profesionālis un labs programmas vadītājs ar teicamām balss dotībām, kurš ir veidojis lieliskas intervijas un vienmēr domājis, kā kāpināt savu profesionalitāti. Gusta aiziešana no Latvijas Radio ir zaudējums medijam, tomēr esmu pārliecināta, ka pieredzējušais kolēģis labi spēs veikt prezidenta padomnieka darbu.”

Rīt, 16.jūlijā paredzēta Gusta Kikusta pēdējā darba diena, vadot ziņu programmu „Labrīt”, kas Latvijas Radio 1 ēterā būs klausāma jau no plkst. 6.05. Darbu Valsts prezidenta kancelejā Kikusts sāks 14.augustā.

Latvijas Radio kolektīvs vēl Gustam Kikustam daudz panākumu un profesionālo ieceru piepildījumu, veicot darba pienākumus Valsts pirmās amatpersonas padomnieka amatā! 

Vairāk informācijas sabiedrisko mediju ziņu portālā Lsm.lv (spiest šeit).

Foto: Didzis Grodzs

Latvijas Radio preses sekretāre
Laura Elizabete Vanaga
Tālr. 67206691; 26587875
E-pasts: laura.vanaga@radio.org.lv