Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Latvijas Radio 4 – Doma laukums žurnālists saņem balvu "Žurnālistikas cerība"

Šodien svinīgā ceremonijā Latvijas Žurnālistu savienības balvu „Žurnālistikas cerība – 2015” kategorijā „Labākais jaunais radio žurnālists” saņēma Latvijas Radio 4 – „Doma laukums” žurnālists Aleksejs Gusevs.

Izvērtējot konkursa nominantus pēc tādiem kritērijiem kā tematikas aktualitāte, informācijas avotu daudzveidīgums, formas un stila meistarība u.c., žūrija atzinīgi novērtējusi Alekseja Guseva profesionalitāti, veidojot 2014.gada notikumu apskatu un intervējot Eiropas Parlamenta deputātu A.Mirski (pieejama šeit).

Aleksejs Gusevs darbu Latvijas Radio 4 – „Doma laukums” uzsācis 2012.gadā kā korespondents, jau pēc gada kļūstot par LR4 programmu vadītāju. 2010.gadā Aleksejs ar izcilību absolvējis Latvijas Universitāti, iegūstot maģistra grādu krievu filoloģijā.

Jau iepriekš Latvijas Radio žurnālisti ir atzinīgi novērtēti par savu augsto profesionalitāti. Par „Žurnālistikas cerību” radio kategorijā kļuvuši tādi Latvijas Radio žurnālisti kā Latvijas Radio 1 programmu vadītāji Sandra Kropa un Tālis Eipurs, Jana Jermakova (LR4), Ziņu dienesta programmu vadītāji Gusts Kikusts, Lauris Zvejnieks un Toms Bricis, kā arī ilggadējā Ziņu dienesta korespondente Briselē Ina Strazdiņa.

Latvijas Radio programmas ir klausāmas radio frekvencēs un interneta vietnē latvijasradio.lv. Aicinām sekot līdzi Latvijas Radio jaunumiem arī sociālo tīklu kontos Twitter, Facebook un Draugiem.lv.