Piektdiena, 2024. gada 19. aprīlis

Vārda diena: Vēsma, Fanija

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Pieci.lv ētera personībām pievienojas Māra Upmane - Holšteine

Šajā nedēļas nogalē Latvijas Radio 5 – Pieci.lv komandai pievienosies pazīstamā mūziķe Māra Upmane-Holštene. Grupas „Aston’n’out“ soliste vadīs “Brīvdienu rītu” programmu sestdienās un svētdienās no plkst. 9.00 līdz 12.00.

Māras pārziņā būs to cilvēku pamodināšana, kuri brīvdienās izvēlas celties agrāk un izmanto sestdienas un svētdienas aktīvai laika pavadīšanai ārpus mājas.

„Man ir liels prieks par uzaicinājumu pievienoties Pieci.lv komandai. Jau jūtu patīkamu jauna izaicinājuma satraukumu. Ļoti ceru uz klausītāju atsaucību un ticu, ka kopā mums izdosies iedvesmojoša un interesanta brīvdienu rītu programma,“ pirms došanās pirmajā ētrā savās sajūtās dalās Māra Upmane - Holšteine.

Lai arī ikdiena Mārai saistīta ar mūziku, arī mediju vide viņai nav sveša. Septiņus gadus Māra darbojusies raidījumā „Juniors TV“,  interneta tiešraidē „Dienas istabā“ vadījusi „Avantis“ rīkotās iknedēļas diskusijas jauniešiem „Domu ekspresis“, kā arī ieguvusi bakalaura grādu komunikāciju zinātnē.

„Māru kā vienu no potenciālajām Pieci.lv ētera sejām bijām noskatījuši jau sen. Viņai ir gan atpazīstama balss, gan personība. Esmu patiesi priecīgs par viņas pievienošanos komandai. Vienlaicīgi gribu uzsvērt, ka Pieci.lv komandu ar zināmām personībām papildināsim arī turpmāk,“ saka Pieci.lv vadītājs Kārlis Dagilis.

Jau šobrīd Latvijas Radio 5 – Pieci.lv darba dienu rītos modina Toms Grēviņš, bet piektdienu vakaros cilvēkus pirms došanās ballēs izklaidē duets “Transleiteris”. Pieci.lv ēterā dzirdami arī DJ Rudd un Dj Get Dizzy, savukārt vasaras pēcpusdienās ar raidījumu “Labirints” klausītājus izklaidēja Renārs Zeltiņš.

Video, kurā Māra Upmane - Holšteine šorīt, 19.novembrī ciemojās pie Toma Grēviņa Pieci.lv brokastu šovā „Pieci Rīti“ ir skatāms šeit.

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv ir jauniešu sabiedriskais medijs, kas šovasar svinēja savu pirmo jubileju. Radio 93,1 FM frekvencē var dzirdēt Rīgā, Ventspilī to iespējams klausīties 96,1 FM, Liepājā – 102,1 FM, Valmierā – 89,5, Rēzeknē – 103,8, savukārt Daugavpilī – 104,0 FM frekvencē. Latvijas Radio 5 – Pieci.lv var klausīties arī internetā pieci.lv, kā arī mobilajā aplikācijā „Pieci“.