Svētdiena, 2024. gada 28. aprīlis

Vārda diena: Terēze, Gundega

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Latvijas Radio aicina klausītājus piedalīties aptaujā

Informācija medijiem 

25.09.2023.

Latvijas Radio aicina klausītājus piedalīties aptaujā

Latvijas Radio no 25. septembra līdz 16. oktobrim īsteno aptauju, kurā aicina piedalīties Latvijas Radio klausītājus. 

“Attiecībās ar klausītāju mēs esam kā uz divvirzienu ceļa – tikai ieklausoties tajā, ko saka auditorija, varam veidot tai saistošu un vērtīgu saturu. Aptaujas mērķis ir labāk izprast Latvijas Radio klausītāju, tai skaitā gūt ieskatu gados jaunāku klausītāju paradumos, vērtībās un interesēs. Iegūtos datus plānojam izmantot, lai attīstītu Latvijas Radio satura piedāvājumu un veidotu to atbilstošāku klausītāju vēlmēm un mediju patēriņa paradumiem,” norāda Latvijas Radio galvenā redaktore Anita Brauna.

Latvijas Radio klausītāju aptaujā ikviens var piedalīties, aizpildot anketu līdz šī gada 16. oktobrim: https://ej.uz/RadioAptauja2023

Latvijas Radio klausītāju aptauja ir daļa no plašākas radio auditorijas pētījumu iniciatīvas, kas meklē iespējas ar organizācijas iekšējiem resursiem īstenot dažādās lietišķās pētniecības aktivitātes, lai labāk izprastu tirgus situāciju, iepazītu klausītāju, attīstītu radošas datu ieguves un apstrādes metodes, kā arī apzinātu un pilnveidotu Latvijas Radio pētniecisko kapacitāti.

2022. gadā iniciatīvas ietvaros tikai īstenota Latvijas Radio podkāstu aptauja, savukārt 2024. gadā plānots īstenot fokusgrupu diskusijas, kuru laikā to dalībnieki dalīsies ar savu radio klausīšanās un mediju patēriņa pieredzi, satura vajadzībām un to, kā tie saredz Latvijas Radio un sabiedrisko mediju attīstību nākotnē.

 

Papildu informācijai:

Liene Pālēna

Latvijas Radio 

Galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: 26104145

E-pasts: liene.palena@latvijasradio.lv