Jauna sieviete, kas turpina savas mammas iesākto – gatavo, rūpējas, organizē, brauc, lai citi laikā saņemtu pīrādziņus, kliņģerus, groziņus, kūkas, tortes un citus našķus no savas ceptuves ar zīmolu „Aijas kūkas”. Studējusi laikmetīgo deju, lai kļūtu par deju skolotāju, pamēģinājusi darboties citās jomās, savulaik organizējusi biedrību “Straupes jaunieši” un par dažādu paaudžu pulcēšanu saņēmusi arī atzinību no pašvaldības. Tagad studē uzņēmējdarbības vadību un pati rosās savā mazajā uzņēmumā, kas arī paņem lielāko daļu laika, kura, kā pati saka, vienmēr pietrūkst. Bet laika par maz tādēļ , ka Kitijai ir svarīgi visu padarīt līdz galam un pēc labākās sirdsapziņas – vai tā būtu maza, izrotāta tortīte, vai darbs pie mācībām.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X